Belleforme Блог

Що подарувати дівчині на новий рік 2024: найкращі ідеї та рекомендації

Aug 25, 2023

Що подарувати дівчині на новий рік 2024: найкращі ідеї та рекомендації

Напередодні 31-го грудня все більше чоловіків задають собі питання, який подарунок зробити дівчині на новий рік. Це складне завдання, яке може вивести з рівноваги будь-якого чоловіка, адже не вгадані бажання дівчини та "не той" подарунок можуть вплинути на настрій і враження від свята. 

Звісно, ви можете просто запитати, що улюблена хоче отримати у подарунок на Новий рік і таким чином полегшити собі проблему вибору. Але якщо ви хочете зробити сюрприз, вразити і порадувати дівчину, то варто обирати подарунок не поспішаючи і обдумано.

Як обрати подарунок дівчині на новий рік 2024?

Новий рік - це пора виконання бажань, тому якщо ви хочете порадувати леді, подаруйте їй те, про що вона мріє. Звісно, якщо це досяжна мрія. 

Згадайте, можливо, кохана ненавмисно згадала про щось, що їй потрібно придбати. Подарувавши їй цю річ, ви не лише потрапите з подарунком, але й продемонструєте свою увагу та турботу. 

Добрим і корисним подарунком може стати предмет, пов'язаний з захопленнями дівчини. Або, можливо, в неї нещодавно поламалася якась річ, і їй потрібна заміна.

Незрозумілий варіант, який буде відмінно підходити практично на будь-який випадок - це комплект нижньої білизни. Звісно ж, дарувати такий інтимний подарунок можна лише в тому випадку, якщо ви вже достатньо близькі з дівчиною. Повірте, будь-яка жінка оцінить новий пеньюар, шовковий халат, мереживний боді або набір з вишуканого бюстгальтера і трусиків. 

Виробники пропонують сьогодні широкий вибір жіночої нижньої білизни на всі випадки життя, тому, якщо ви не знаєте, що краще подарувати дівчині на новий рік, підберіть для неї красивий дорогий комплект.    

Головне - не помилятися з розміром. Тому, перш ніж робити покупку, поцікавтеся у дівчини або подивіться бірки на її білизні, щоб обрати потрібний розмір. 

Що можна подарувати дівчині на новий рік корисне і практичне?

Якщо ви все ще не визначилися, що подарувати своїй дівчині на новий рік, давайте разом розглянемо і інші найбільш вдалині варіанти новорічних подарунків.

Ювелірні прикраси

Безумовно, кожна жінка буде рада знайти під новорічною ялинкою ювелірний аксесуар. Залежно від бюджету, ви можете обрати вироби з дорогоцінними каменями, золоті/срібні ланцюжки, браслети, кульки, сережки або підібрати щось оригінальне з біжутерії.

Дівчині, з якою плануються серйозні відносини або улюбленій дружині, можна подарувати красиве кільце. Не сумнівайтеся, такий подарунок буде оцінений належним чином.

Годинник

Підійдуть в якості новорічного подарунка і красиві наручні годинники. Тільки перед тим, як обирати модель, намагайтеся дізнатися, чи любить взагалі дівчина такі аксесуари. 

На ринку сьогодні представлений достатньо широкий вибір жіночих годинників: вишукані класичні моделі, стильні годинники, прикрашені заклепками, стразами, каменями, годинники з металевими браслетами, а також ультрасучасні спортивні пристрої, що дозволяють контролювати пульс, витрачені калорії, кількість пройдених кроків і ін.

Дрібна побутова техніка

Якщо дівчина любить готувати і багато часу проводить на кухні, то можна обрати для неї кухонний комбайн, мультиварку, соковижималку, блендер. Любительниці кавових напоїв сподобається сучасна кавоварка.

Також представниці прекрасної статі багато часу приділяють догляду за своєю зовнішністю, тому вони безперечно оцінять новий багатофункціональний фен, плойку, праску для випрямлення волосся або манікюрний набір.   

Електроніка і гаджети

Звісно ж, такі речі - чудовий подарунок улюбленій дівчині на новий рік 2024. 

Якщо вона любить читати, презентуйте їй електронну книгу. Так, дівчина завжди зможе завантажувати нові книги з Інтернету, не витрачаючи гроші на друковані видання і, за потреби, носити гаджет з собою в сумочці.  

Новий мобільний телефон, планшет, оригінальний флеш-накопичувач, бездротові колонки, хороші навушники - вибір дуже широкий, головне знати, що саме потрібно вашій супутниці. 

Косметика і парфумерія

Малоймовірно, що знайдеться багато дівчат, які не погодяться з твердженням, що косметики багато не буває. Тому, якщо ви не можете визначитися з тим, що краще подарувати дівчині на новий рік, то косметичний набір або її улюблені духи можуть стати оптимальним рішенням.

Тільки намагайтеся перед тим дізнатися, якими косметичними марками користується або цікавиться ваша жінка, щоб не помилитися з вибором. І ще, ні в якому разі не даруйте антивікові креми та інші засоби, що ніжно натякають на те, що дамі пора боротьби з віковими змінами.  

Який оригінальний подарунок можна вручити улюбленій на Новий рік?

Новий рік - це не лише шампанське, прикрашена ялинка та приємні подарунки, головне - це незвичайний святковий настрій і яскраві емоції. Якщо ви хочете, щоб свято запам'яталося улюбленій надовго, подаруйте їй оригінальний презент. 

Фотосесія - це не матеріальний, але цінний і не менш важливий подарунок. Дівчина, яка любить фотографуватися, такий сюрприз обов'язково порадує. Разом із цікавим процесом вона отримає не лише корисний досвід, але і зможе розкрити та побачити свою внутрішню красу. Крім того, на пам'ять залишаться красиві знімки. Ви можете обрати для улюбленої індивідуальну фотосесію в студії або на природі, а також спільні фото в стилі "Love Story".

Найкращий подарунок дівчині на Новий рік - захоплююча поїздка. Виїхати в теплі краї та відпочити кілька днів на березі моря або вирушити в гори та весело провести час, катаючись на лижах або сноубордах - що може бути більш романтичним і захоплюючим? Якщо такий варіант вам підходить, сміливо робіть вибір. 

Якщо ви шукаєте ідеї економніші, то альтернативою може стати одноденна поїздка або тур на вихідні в нове цікаве місце, де ваша леді ще не була, екскурсія по історичним та видатним місцям, відвідання театру чи концерту.        

Емоції в подарунок! Незабутні враження також можна подарувати. Вибір подарунків такого роду сьогодні дуже обширний. Наприклад, любителі екстриму оцінять подарунковий сертифікат на стрибок з парашутом, похід в дельфінарій та плавання з дельфінами, абонемент на відвідування аквапарку, льодового ковзанки та ін.  

Відвідування SPA-салону. Від відпочинку в сучасному СПА не відмовиться жодна дівчина. Сьогодні салони пропонують широкий спектр послуг на вибір: косметологічні процедури по догляду за шкірою обличчя та тіла, сеанси масажу, різноманітні види обгортань, стильний манікюр і педикюр, догляд за волоссям, ароматерапію, відвідування соляної печери, сауни, бані, турецького хамама та багато іншого. Не сумнівайтеся, отримавши такий приємний подарунок, дівчина залишиться задоволеною.

Що подарувати улюбленій на Новий рік: ідеї недорогих подарунків

Якщо не знаєте, що подарувати на Новий рік улюбленій дівчині корисного та недорогого, візьміть на увагу наступні ідеї. 

  • В подарунок для творчої особистості можна купити кружку зі змінюваним зображенням, оригінальні настінні або настільні годинники, футболку з кумедним принтом. Дівчина, захоплена рукоділлям, оцінить подарунок у вигляді сучасної інтер'єрної картини, неординарних розмальовок, скетчбуків, скретч-карт, оригінальних блокнотів для записів та зарисовок, наборів для творчості та іншого.
  • Дівчина, яка веде здоровий спосіб життя і займається спортом, не відмовиться від абонементу на відвідування улюбленого тренажерного залу або фітнес-клубу. Також їй приємно буде отримати в подарунок різноманітні спортивні аксесуари, наприклад, невеличку сумку для спортивного одягу, новий шейкер або пляшечку для води, рукавички для фітнесу, коврик для йоги або набір жіночих гантелей, спортивний смарт-браслет та ін. 
  • Романтичної натурі можна вручити милу махрову піжаму, букет з м'яких іграшок, коробку солодощів або щось, зроблене власноруч. Також можна вибрати оригінальну шкатулку, підставку для прикрас чи іншу оригінальну річ. 
  • Актуальні в якості новорічних подарунків різноманітні теплі та зігріваючі речі: м'які пледи, варежжки, в'язані носки, термокружки або термоси. 
  • Якщо вам важко обрати, що подарувати дівчині на Новий рік 2024, купіть подарунковий сертифікат в її улюблений магазин. Таким чином ваша подруга не залишиться без подарунка і отримає можливість обрати щось потрібне та на свій смак.

Не забувайте про те, що багатьом дівчатам важливий не сам подарунок, а час і увага, які їм приділяє улюблена людина. Упакуйте презент в красиву святкову упаковку і додайте до нього гарний настрій - ваша подруга обов'язково оцінить ваші старання.

Що купити дівчині на Новий рік: обирайте подарунки в Belleforme

Інтернет-магазин Belleforme пропонує вам обрати в подарунок улюбленій дівчині на Новий рік вишукані комплекти нижньої білизни кращих європейських марок. 

У нашому каталозі ви знайдете:

  • різні види жіночих бюстгальтерів і трусиків;
  • еротичні набори;
  • корсети і бюстьє;
  • боді та грації;
  • нічну білизну та одяг для дому;
  • жіночі колготи, чоботи і інші аксесуари.

У якій білизні ви хотіли бачити свою кохану? Ніжні шовкові моделі, повітряне мереживо чи гладкий атлас? Асортимент нашого магазину здатен задовольнити бажання навіть найвибагливіших покупців.

Зручні фільтри для пошуку на сайті допоможуть вам знайти білизну, яка буде відповідати вашим вимогам за брендом, кольором, матеріалом, ціною, розміром та ін.