Belleforme Блог

Яка білизна подобається чоловікам?

Aug 25, 2023

Яка білизна подобається чоловікам?

Щоб привернути увагу та очарувати чоловіка, необхідно знати, який тип зовнішності дівчини і стиль одягу його приваблює, і, звісно ж, яке нижнє білизна викликає у цього чоловіка найбільший інтерес і бажання. І, незважаючи на індивідуальні уподобання кожного представника сильного полу, у більшості чоловіків смаки стосовно жіночої білизни збігаються. Мода не стоїть на місці, а разом з нею змінюються і пристрасті - білизна, яка подобається чоловікам, вже давно вийшла за рамки червоно-чорних комплектів з поясом для чулок. 

Яка білизна збуджує чоловіків і на що звертати увагу при покупці

Яка жіноча білизна подобається чоловікам: у цьому питанні немає місця дрібницям - для чоловіка важливі модель, обробка, колір і матеріал, з якого виготовлено підбілля. Це не обов'язково повинен бути відкритий фасон - трусики-веревочки давно не фаворити в списку найбільш збуджливої білизни.

Також не варто обмежувати себе в виборі, керуючись прийнятими стандартами "сексуальної" кольорової палітри - ці стереотипи давно не актуальні. Чоловічому полу подобається не лише яскраві червоні комплекти, їх фантазію рухає і більш стримана палітра тілесних відтінків, насичені глибокі темні кольори, а також світлі ніжні рожеві та фіолетові відтінки.

Яке нижнє білизна подобається чоловікам - міфи та реальність

В багатьох сферах нашого життя укорінилися шаблони, які далекі від істини. Інтимна сфера не виняток - міфи про чоловічі уподобання впливають на жіночу поведінку і далеко не завжди допомагають досягти бажаного. Тому так важливо знати, яке нижнє білизна збуджує чоловіків насправді.

Помилки, які варто врахувати:

  • Чим менше одягу на жінці, тим вона привабливіша - твердження, яке не відповідає дійсності. В дівчинки повинна залишатися загадка, яку хочеться розгадати. Не даремно на вершині популярності зараз досить закриті моделі, що складаються з мереживних шортиків і трусиків з піднятим поясом. Такі моделі рухають фантазію і ефектно очерчують жіночий силует. При цьому більшість хлопців відзначили, що корсети їх не збуджують - в них жіноче тіло здається стиснутим і неестетичним.
  • Прозорі комплекти завжди виграшні. У фантазіях такий одяг в тренді, але насправді багатьох чоловіків може відштовхнути і навіть налякати зайвий рівень відвертості жіночого інтимного гардероба. Викликаюче білизна слід надягати, якщо ви впевнені в смакових уподобаннях чоловіка, для якого приготували романтичний сюрприз. Здебільшого ж чоловіки віддають перевагу м'яким, не прозорим тканинам, які приємні на дотик.
  • Багато мережива на жінці не буває. Деяким представникам чоловічого полу дійсно подобаються мереживні трусики і бюстгальтер, але зайвість не буде вам на користь. Комплекти, повністю складаються з фріл або мережива, відволікають чоловічу увагу від справжньої мети. Краще розбавити гардероб модними моделями з вишивкою, принтами, анімалістичними і етнічними малюнками. Це різноманітить інтимну сферу і викличе інтерес у вашого обранця.

Наприкінці відзначимо, не так вже важливо, який одяг ви оберете для інтимних моментів. Головне, щоб ви в ньому відчували себе привабливо і розковано. Адже настрій в відносинах задає саме жінка. Дизайнери, які створюють модний жіночий білизняний одяг, дають можливість за допомогою цих елементів гардеробу самовиразитися і розкрити свою жіночу сутність. Гарна нижня білизна, в яку одягнена жінка, допомагає відчути себе привабливою і бажаною при будь-яких обставинах. Саме жіночність і впевненість в собі інтригує і викликає інтерес у протилежної статі. 

Якій тканину віддають перевагу чоловіки

Класичні комплекти жіночої нижньої білизни - це вироби з однотонних природних матеріалів або мережива.  Бюстгальтер і трусики з натурального хлопка приємно носити - вони підійдуть для щоденного використання. Хлопкові моделі не є фаворитом серед чоловічих уподобань, але в якості різноманіття в інтимних відносинах, його також варто носити час від часу.

Мереживні вироби чоловічий полюбляє більше. Воно виглядає естетичніше і збуджує чоловічу фантазію. Однак, мереживо на трусиках і бюстгальтері хлопці люблять тільки очима.

Думка більшості чоловіків зійшлася в одному - найприємніший і сексуальний матеріал для інтимного гардеробу - це шовк. Він надзвичайно приємний на дотик, а будь-який колір тканини, завдяки характеристикам шовкових ниток, набуває особливого глибокого відтінку. 

Який колір нижньої білизни збуджує чоловічу стать - обираємо кольорову гамму

Не менш важливе ще одне питання - який колір білизни збуджує чоловіка. В загальноприйнятому розумінні червоний і чорний - завжди в фаворитах. Ми звикли до твердження, і ці два кольори, як і їх комбінацію, можна назвати класикою жанру. Однак варто виходити за межі шаблонів - сучасні чоловіки з ентузіазмом відгукуються про тілесні відтінки, які викликають не менше еротичного настрою, ніж стендалівські кольори.

Несумнівано, сильній половині людства подобаються і насичені відтінки - малиновий, синій і колір кави, грайлива яскрава гамма - бірюзовий, лимонний і різнобарвні принти також не залишають їх байдужими. Білий - символ чистоти і одухотвореності викликають бажання не лише сексуального характеру, а й прагнення досягати жінки і опікати її. Але не переймайте з білим кольором - багатьом він вже втомив. Збережіть білі вироби для торжествених випадків. 

Обираючи колір, керуйтеся особистими уподобаннями і індивідуальними характеристиками. Найкращим вибором буде колірна гамма, яка підкреслить вашу красу і вигідно відтіне колір шкіри, очей і волосся.